Bidmanagement

Belangrijke aanbesteding of tender die u wilt winnen? Abbenhuis inkoopadvies en aanbesteden adviseert u graag op gebied van bidmanagement en helpt u bij het opstellen van uw winnende offerte die staat als een huis.

Uw winnende offerte die staat als een huis

Ramon begrijpt dat het inschrijven op een (Europese) aanbesteding of het opstellen van die belangrijke offerte niet eenvoudig is. Als geen ander heeft u en uw team kennis van uw business. In een procesmatige aanpak ondersteunt Ramon u met het opstellen van uw winnende offerte. Daarin brengt Ramon commerciële, bedrijfskundige en juridische kennis (aanbestedingsrecht en contractenrecht) in. En met zijn procesmatige aanpak en oog voor details toets Ramon of alles wat gevraagd wordt, ook goed beschreven is en of uw inschrijving compleet is. Ramon zijn uitgebreide ervaring als inkoopadviseur, oftewel “de andere kant van de tafel”, komt hierbij goed van pas. Ramon begeleidt u en uw team optimaal in het opstellen van de winnende offerte die staat als een huis.

Ramon heeft uitgebreide kennis en ervaring van Best Value Procurement en het beantwoorden van kwalitatieve vragen / EMVI-plannen. Op Best Value Procurement studeerde Ramon Abbenhuis in 2012 af met een scriptie over toepassing van BVP binnen IT aanbestedingen. Vervolgens heeft Ramon BVP regelmatig toegepast, als inkoopadviseur en als bidmanager om in te schrijven op BVP aanbestedingen. 

Werkwijze

Door Ramon uitgevoerde opdrachten op gebied van bidmanagement betreffen onder meer:

  • Bidmanager inschrijven op rijksbrede europese aanbesteding inkoopadvies en contractmanagement 2021 (nummer één in alle drie de percelen met 3x kwaliteitsscore 99/100 punten);
  • Bidmanager inschrijven op europese aanbesteding adviesdiensten (raamcontract gegund);
  • Bidmanager inschrijven op rijksbrede europese aanbesteding inkoopadvies 2016 (raamcontract gegund);
  • Bidmanager inschrijven op europese aanbesteding exterene inhuur (2e plek);
  • Diverse quality assurance opdrachten voor het reviewen en checken van de compleetheid van inschrijvingen op (europese) aanbestedingen;
  • Training Best Value verkoop in de Best Value methodiek en het succesvol inschrijven op een Best Value aanbesteding.

Wat anderen zeggen

Categoriemanager Rijksoverheid:
“Ramon is vasthoudend, komt afspraken na, denkt mee en is goed in projectmanagement”.

Rapportcijfer 9.

Inkoopmanager IUC Rijksoverheid:
Deskundigheid, adviesvaardigheden, flexibiliteit zijn sterke punten”.

Rapportcijfer 8.

Inkoopcoördinator Waterschap:
“Ramon is betrokken, accuraat, en professioneel. Hij kan goed sturen op het proces, heeft kennis van zowel proces als materie en komt afspraken na en ontzorgt.”

Rapportcijfer 9.

Inkoopmanager IUC Rijksoverheid:
“Het was zeer prettig samenwerken. Goede persoonlijkheid, gedegen kennis van zaken, Ramon zoekt op de juiste momenten afstemming en heeft goede politieke sensitiviteit.”

Rapportcijfer 10.

Afdelingshoofd financiële administratie uitvoeringsorganisatie rijksoverheid:
“Ramon denkt mee, komt zijn afspraken na, heeft verstand van de materie en is prettig in de omgang. Ik heb met Ramon prettig samengewerkt, als er iets geëscaleerd moest worden dan kwam hij ermee waarbij Ramon goed hoofd en bijzaken weet te onderscheiden.”

Rapportcijfer 9.

Opdrachten uitgevoerd voor: